De senaste dagarna har handlat om att packa och flytta och städa. Allt sånt har tagit mycket på krafterna känenr jag. Har galet ont i huvet och det dunkar som bara den.Så nu i kväll ska jag bara mysa. Titta på Doobidoo och äta godis. Och bara ta det lungt. Kanske lägga mig på spikmattan en stund.Hej hopp min sköna!

I förrgår var jag i lägenheten och städade lite. Eller jag pakade kläder. Det blev några resväskor. Hoppsan Kerstin.=) Så kan det gå. Känns lite konstigt att se lägenheten så tom. Och när det ekar.


Idag har jag lunchat med min moder. Uppe på vårdhotellet. Nå så jävulskt gott de va! Lamfärsbiffar med potatisgratäng och vitlökssky. MMMMmmmmmmmmmMMMMMmmmmmm. . .

Har även vart och klippt till luggen. Så nu kan jag se lilla världen igen. Haaalllllllllååååå!!!!!


Ja, det har väl jag gjort idag. Kanska kan det hända något mer, vi får se.Jo, jag kom på en grej jag ska göra. Jag ska ducha.Over and out

De senaste dagarna har jag vart uppe i stugan. Därav att jag icke har skrivit till dig bloggen så mycke.


Uppe i stugan sprättades surströmmings burkarna så det stank långa vägar. Är inget fan av den lukten. Då jag själv inte äter dessa sura strömmingar så hade jag kycklingsallad med iställe.
Och redan innan första strömmingarna var rensade så började fräkisarna rulla in. Ingen surströmingsfest utan fräkisar. Alla laddar upp med ett gäng bra och roliga fräkisar så vi kan skratta gott för resten av året.


Snaps visor sjöngs också för fulla halsar. "1 2 75 6 7 75 6 7 75 6 7. . ."