Stormen Dagmar drog förbi här hos oss på natten mellan juldagen och annandagen. Och det flög träd hejvilt här och planker flög ner från taknocken. Herregud! Och det är jättemånga som har vart strömlösa flera dagar och vissa är det fortfarande. Vi har klarat oss från det iallafall. Peppar peppar.

Men nu e jag glad att jag är hemma i tryggt förvar hemma i Sundsvall. Har hört och sett bidler på nyheterna nerifrån Göteborg. Och där hade inte jag velat vara nu.


I höstas när det inte va storm ute.

Har precis hoppat ur badet. Jag älskar att bada när jag kommer hem hit. Och jag har ju inget kar hemma hos mig så det blir extra skönt.


Idag kommer det att bli lite småfix inför morgon dagen. Har satt en deg med baguetter som jag ska baka ut ikväll. Jag ska åka iväg och handla lite. Vi ska ha lite knytis hos en vän i morrn. Vi kommer bli några stycken så det är bara att ligga i idag.


Nyår förra året. Då va vi här hemma hos oss.

De har vart lite dåligt på bloggfronten i jul. Men tänkte jag skulle lägga upp lite julbilder nu.På fredan innan julafton så va vi på IKEA och fikade lite frulle. Allt detta för ynka 29 kronor. Ingenting!


I kyrkan kvällen innan.


Julaftonsmorgon uppe i stugan.


Juldagen. Lockade håret så fint när jag va här hemma. Men sen gick jag ut. . . och när jag kom fram till S så va allt platt igen.