Hej hopp allehopa!


Idag va min kontaktperson från komunen ner på förskolan för att säga hej då. I morgon är ju min sista dag. Har försökt förtränga hela veckan att det här är det sista. Men idag gick det inte att undvika. Så några tårar kom det. Imorgon lär väl en hel störtflod komma. Haha. Det känns fruktansvärt jobbigt samtidigt som jag vet att jag kan ha hur mycket roligt som helst här framöver hösten. Just nu känns det bara fruktansvärt.


Nu ska jag ner till stan för en klipptid. Mycket behövligt. Klippte aldrig luggen förra veckan utan jag klipper hela håret nu idag. Så vi får väl se hur jag ser ut när jag kommer hem. Haha.


Solen blir bara varmare och varmare. Och det är ingenting som fläktar heller. Så det är som en gryta här. Och ute på balkongen är det ju ännu värre. Har suttit där sen jag kom hem och jag har svettats som en liten gris. Det rinner verkligen om mig.


Skulle gärna kunna sitta uppe i stugan nu på bryggan (där det fläktar lite skönt) och kasta mig i vattnet. Åh vad underbart det skulle ha vart. Men nej nej, jag sitter här inne i stan och dör av svett. Haha. Men jag far upp dit sen i eftermiddag. För mysgrill med familjen. Och ett kallt härligt dopp i sjön.Igår så var jag på bilbingo. Vann inget men jädrans vad roligt de var. Herregud. Haha. Och vilken spänning. När man bara hade ett nummer kvar och man hör en bil lite längre bort tuta för fullt. Ujuj. En riktigt rolig tisdagsutflykt.
En massa duttande med pennan, men ingen vinst för mig.