God morgon på er!


Ingen skola idag så det skulle kunna innebära sovmorgon. Men nej nej, då har Ida valt att ha tvätt tid klockan åtta istället. Haha. Men när man är ute sent med att boka tvätten så får man ta den tid som finns. Så då blev de fredag klockan åtta. Men då ha rjag de gjort iallafall. Så kan helgen få börja sen.


Om vädret fortsätter som det ser ut nu så tänkte jag ta med mig datorn och bökerna till härlanda tjärn och börja med hemtentan.


Så kort tid är det kvar tills jag får åka upp till uppsala och min fina syster och systerdotter. På lördag far jag upp. Å de e ju inte långt. Egentligen. Jag intalar mig de.

Till helgen nu så åker jag upp till min älskade systerdotter. Och syster såklart och hennes sambo. Dom får vara med på ett hörn de å. Hihi. ska tillbringa sista april där uppe. Mamman å pappan kommer oxå dit så hela familjen kajkon kommer infinna sig på samma ort. I love it!


Så nu har jag bokat allt. Tåg upp och flyg ner. Tänkte först boka via norwegian med där vart de ju avgifter på avgifter och sen tog de bara kredit när jag kom så långt. Idioti. Om jag får säga det sjäv. Så efter lite svärande och pekande med fingret så vart de gamla vanliga SAS. Men så omdtändigt de vart. Men men nu e de iallafall bokat allt å jag åker på lördag förmidda med tåg härifrån.