Den här veckan kommer jag att ta en liten paus från bloggen. På torsdag åker jag nämligen tillbaka till Göteborg. Så den här veckan kommer enbart att spenderas med familjen och mysa så mycket som det bara går för att kunna ladda upp för en hel höst.

Så efter torsdag är jag tillbaka igen redo för en hel höst med er.

Här i veckan så va jag uppe i stugan med mamma. Stugan ligger bara några mil från stan så de är inge långt men det ligger ute i skogarna där det finns allehanda både små och stora djur. Det finns ingen toalett utan det är utedass. Jag skulle dit och mörkt ute va de, och när jag sätter foten på trappsteget upp till dörrn så hör jag hur det prasslar precis brevid mig vid soptunnan. Rycker till och ser en grå-svart limpa röra sig precis vid min fot. Insåg ganska fort att det va en grävling i soperna. Den sprang i väg åt ett håll och jag gallskrek och sprang i väg åt andra hållet mot stugan.
 
 


Är det något jag gillar på sommaren så är det att åka motorcykel. Varje sommar brukar vi ha farit en sväng. Det brukar kunna bli några turer varje sommar men i år så har pappa grejat och bytt grejer på cykeln så första trippen har fått vänta tills idag. Det är så härligt att åka och känna vinden. Men idag då så åkte vi till Skatan och fikade räkmaka och glass. Underbart gott och underbart fint vid havet. Längtar redan till nästa sommar när vi förhoppningsvis kan åka fler gånger. Och jag hoppas då också att jag själv ska kunna köra=) Planerar nämligen för att kunna ta körkort nästa sommar. Håller tummarna för det:)