Sista dagen på det här året. Tunnan är på och varm om ett par timmar. Kaminen i stugan sprakar så fint:) nu är det bara mina fina vänner som saknas så kan nyårsfirandet börja sen:)

Gott nytt år allesammans!


I morgon är det nyårsafton och vi ska vara ett gäng uppe i stugan för att bada lite badtunna och dricka lite champange:) Så idag är då tanken att jag ska fixa lite. Ska iväg och handla en sväng, upp till stugan och sätta igår lite värme och slå på kyl och frys. Ska baka lite:) Så jag har nog det jag gör idag. Haha. Vi delar på maten, så det kommer bli lite buffé aktigt.
 
Så ska vi ju bada lite i badtunnan också. Så det blir upp tidigt i morgon för att dra igång den så det blir varmt.
 


 

 
Nu när stamcellerna har farit iväg till Gran Canaria över nyår (hmpf!) så får jag och syrran som är kvar här ta hand om skottningen. Vi har fått två uppdrag: Skottning och blomvattning. Hihi:) I mitt stilla sinne tänkte jag att det inte skulle snöa så mycket nu då. Men va är det då jag ser det första när jag vaknar i morse? Jo snö som faller. Inga stora fina flingaor utan tung blöt snö. Hmpf! Jaja, det va ju bara ut och skotta nu då när det slutat. Nu va det ju inte så himla mycket iof. Och det va faktiskt himla skönt.
 
Men efteråt när jag skottat färdigt la jag mig ner i en av snöhögarna och gjorde en väldigt, enligt mig, fin snöängel:)