Hade föreläsning idag. Handlade mest om kvalitetsarbete i förskolan. Mycke studier och sånt.
Men sen när jag kom hem så fick jag för mig att jag skulle baka lite. Så sagt och gjort jag drog igång en baglesdeg. Har precis blivit klara med dom. De tog tid i lill-ugnen men bagles blev de=) Hoppas att de smakar lika bra som dom ser ut nu =)


Har haft tvättstuga nu i eftermidda. Så nu har jag tvätt hängandes i hela mitt lilla enkelrum. Vi har ju bara tretimmars pass.Och vi kommer bara in när vi har bokat en av marskingrupperna. De brukar alltid bli lite tvätt som inte hinner torka färdigt.Men de va ju inte de jag tänkte ha sagt egentligen. När jag bodde i lägenheten i sundsval va vi sex-sju stycken som delade på tvättstugan. Och de va så skitigt där i marskinerna. Ingen gjorde rent efter sig och tillslut så blev de mögelkaker i tvättmedelskopparna. Jag vet inte hur många gånger jag gjorde rent dem och sen en vecka senare när jag skulle tvätta igen så va de lika äkligt ändå. Men här jag bor nu är vi iallafall minst 100 lägenheter/enkelrum som delar på tre marskingrupper och de är alltid rent och frächt. Alla gör rent efter sig.
VARNING FÖR ÄCKEL!!!!!!

Så här kunde de se ut i marskinerna. Känner även nu hur jag blir kräkfärdig.


När jag skulle ta ut pizzan ur ugnen (som vart galet god förövrigt) så sattes brandlarmet igång. Hahaha! Å jädrar va de tjöt. De gör fortfarande lite ont i örat.


Jag har en tendens till att göra sånt. Brandlarmet uppe i Ume satte jag ingång oxå när jag gjorde lasange. Dagen innan brankåren skulle komma och kolla så att de fungerade eftersom att det inte hade gått på länge. Ja, de behövde ju inte kolla de då. Jag såg till att de fungerade=). Hoppsan:S HahaMen nu vet vi iallafall att den fungerar. Så slipper vi oroa oss för de menar jag. Hihi