I morse när jag vaknade hörde jag finaste gos uppe. I ett par dagar nu har de farit hem till sig och jag har inte kunnat gosa med min gos. Men nu så=) Det första jag möts av när jag kommer upp för trappan är ett underbart leende och ett tokskratt. Så underbart! Speciellt en sån här dag när solen lyser med sin frånvaro och molnen har tagit över.

God morgon alla finfina!

Igår när jag skulle skriva sista inlägget gick det inte att publisera. Försökte flera gånger utan att lyckas. Men så ser jag nu att alla inläggen publiserades. Så i stället för ett inlägg så vart det 5 inlägg om samma sak. Haha. Men nu är det fixat så det bara är ett inlägg kvar.

Så. Idag då? Det är fredag och snart helg. Även om jag är ledig nu så känns det ändå lite härligt och pirrigt över fredagarna. Man vet att det snart är helg och då är det tillåtet att slappa. Lite extra. Det är varmt och skönt ute idag me så jag funderar på om jag ska fara iväg och lägga mig nånstans där det är skönt.


Tillslut så hamnade jag på Fagerdalsparken för några timmars solning

Det vart riktigt varmt och skönt här tillslut. Lite mulet här och var men värmen fanns där iallafall. Fagerdalsparken var fram till för tolv tretton år sen tror jag ett bad. Det hade vart riktigt skönt am det badet hade funnits kvar idag. Det va inte stort bad men det va alltid fullt där på sommrarna.
Jag cyklade dit och sen så fick jag ju cykla hem också. Men det vart tungt på slutet. Jag cyklade bara på rent illvilja. Det blir mycket långa uppförsbackar på vägen hem som inte är de lättaste att cykla uppför.