Jag älskar hotellfrukost. En massa gott som man inte äter till vardags. Blev även lite frukter på det här.  Och få sitta länge utan att behöva känna sig stressad att hinna iväg nånstans. Man kan ta sjutton tallrikar och fjorton koppar utan att behöva ägna en tanke åt disken som blir. Haha=)
 
Nu ska jag bara ta det lungt och njuta lite till här på rummet fram till 12 för då är det utchekning och jag får vistas i mitt rum igen.  

 

Anticimex har vart hos mig idag och sanerade igen med ett ännu mer effektivt medel. Bara det att jag nu inte får bo där på ett dygn för att jag har astma. SGS kunde inte göra något så hemförsäkringen gick in istället. Så just nu bor jag på ett hotell istället. HA! Jag börjar känna att karman vänder. Nu kan det bara bli bättre. Plus att jag ska på visning av en lägenhet i eftermiddag. Tror att det här är första gången som jag är glad för mina små bed bugs. Haha!

Nu ser lägenheten min ut som den gjorde för en och en halv vecka sen idag. Anticimex ringde i morse och kommer imorrn för en till sanering/återbesök. Så de va bara att flytta undan och se glad ut. =) Men nu ska det väl förhoppningsvis bli bättre igen. Jag hörde igår med lite folk och det är svårt att bli av med vägglöss just för att de kan leva så länge utan att suga blod. Men det är skönt att de kunde komma så snabbt nu innan helgen och titta på det igen.

Har jag nämnt att jag är lite less på mitt rum nu. Jag är så fruktansvärt less och vill flytta nu på en gång. Hellst igår. Haha. Jag hoppas på karma här och att det blir en ny lägenhet här snart.