Som jag skrev i förra inlägget så jo visst hade jag träningsvärk dan efter. Va sen och tränade i förrgår oxå och fick ännu mera träningsvärk. Haha. Hade galet ont igår och kunde knappt gå. Å samma idag. Det tar som tid innan benen kommer igång utan att det gör ont. Ser nog ut som hej kom å hjälp mig när jag går. Men det är väl sånt man få bju på. Jag har ju faktiskt tränat.
 
Trots träningsvärk så kan man inte ligga på lat-sidan. Igår va de skola hela dagen. Sista seminarierna för den här kursen. Har vart helt galet många. Nio examinerande seminarium på en 7,5 poängs kurs. Vi brukar ha 4-5 ungefär. Tror inte att lärarna har tänkt ett dugg på oss studenter när de planerat den här kursen. Men men nu är den snart klar iallafall och tentan ska in på måndag.
 
På måndag far jag upp till stockholm och dom här goingarna. Som jag längtar nu så mosshjärtat spricker snart. Hihi:)

. . . och det är jag!

Första helgen på väldigt länge som jag faktiskt inte har gjort ett skit. Och det har vart så skönt. I lördags så satte jag mig vid sannegårdskajen i solen och bara njöt i nästan två och en halv timme. Det va helt underbart. Solen den brände och danmarksbåten kom förbitutandes in i hamnen. Problemet med sånna här dagar är bara att man glömmer bort att solen är så himla stark. Kände sen på lördagskvällen att det brände lite på pannan och jodå jag va helt knallröd på pannan. Haha. Det är jag ju fortfarande iofs. Fick dra på mycket täcksmink här på morgon för att jag skulle kunna åka till skolan. Hihi:)