På tal om längtan till sommaren i förra inlägget så hittade jag den här bilden i bibloteket. Det är för ett år sedan och vårvärmen och en riktigt skön sol hade kommit hit och jag hade kunnat tagit fram skinjackan redan då. Just nu känns det väldigt avlägset med våren. I och för sig så finns det ingen snö här nere men det är kallt och ruskigt fortfarande och nån vår är då inte synlig än iallafall. Jag hoppas ju nu att den ska ha kommit till veckan när jag kommer hem igen efter en tripp till uppsala i helgen.

Det blev en jobbdag idag. Det är så roligt att komma till en förskola där man kan se det man läser om just nu så tydligt i barnen. I och för sig så kanske man fokuserar på det för att det är det man har i huvet dygnet runt i de fem veckor som kursen håller på. Haha.

Men sen är det ju så att barnen testar en så det skriker om det när man kommer som ny vikarie. Man får säga samma sak sjutton gånger innan det kanske möjligvis kan tas in. Haha. Det är väl sånt man får stå ut med lite som vikarie när man bara hoppar in så här emellanåt. Men jag har haft en härlig dag och det är skillnad på den här bemningen och den jag va på förut. Jag har inte hunnit va här så länge och har bara hunnit med två pass än så länge men trivs redan mycket bättre här.
 
Ingen riktig jobbild kanske men det va bilbingo med tjejerna från jobbet när jag bodde hemma i Svallet. Och så längtar jag till våren och sommaren.

En vecka sen jag skrev sist. Har som inte riktigt haft tid över till nån blogg den här veckan. Förra veckan va det redovisningar och allt handlade och kretsade kring vår gestaltning. Såm gick så bra för övrigt:) Vi lyckades komma fram till en riktigt bra grej och jag är så nöjd med oss. Sen så har mamman vart här nere nu en sväng i helgen och hon for hem idag. Det blir så himla tyst när man kommer hem igen då bara. Det är så skönt att höra stök och bök i lägneheten när man vaknar och höra någon annan grejsa på här. Så det blir så tyst på en gång här.

Men jag har haft fullt upp iallafall idag. Tentan ska in nu i natt och jag började redan i fredags för att få undan lite innan mamman skulle komma hit. Så det har ite vart så mycket kvar ändå. Men så har datorn min krånglat. Det har vart nära några gånger att jag har slängt datorn i väggen kan jag säga. På två timmar kunde jag skriva fem rader ungefär restrerande tid hängde den sig och jag fick starta om den jag tror tre eller fyra gånger. Och jag har verkligen ingen tålamod för sånt här. En dator ska bara fungera tycker jag. Jag vill trycka på start och så fungerar allt. Haha. Men men. Den har fungerat hyfsat ändå nu på eftermiddan här så jag har fått skrivet tentan iallafall. Men den har hängt sig många gånger iallafall.

Nu blev det mycket surr här på kort tid känns det som. Om allt och ingenting tror jag. Men men. Så är det ibland och jag ska fortsätta skriva klart det allra sista här och sen hämta det sista ur tvättstugan.