Lika oundvikligt varje gång. Och varje gång så kommer den som ett brev på posten. Alltid lika oförberedd. Men oavsett så ska en tenta in idag för granskning och för opponering. Så det är inte så mycket val. Skriva, skriva liten tenta gör jag hela ti´n. Jag kan inte uttrycka mig mer hur less jag är på att ständigt ha tentor överhängande och hur gärna jag vill att det snart är klart och sista året snart har gått. Men just nu så längtar jag till jullovet. För första gången på hela utbildningen ska vi faktiskt få jullov. Inte en enda uppgift har vi att göra över jul och nyår. Efter två å halvt år får vi äntligen lite belöning för mödan. Haha. 
 

Det här med att jag har börjat jobba kvällar och helger som barnvakt inom bemaningen är ingen större börda kan jag påstå. Den här helgen har vi bakat och vart på bio. Det är inte direkt jobbigt att behöva åka å jobba helg. Haha. 
 
Som sagt har vi vart på bio idag, det regnar köttbullar 2, i 3D. En väldigt rolig film för både barn och vuxna. Jag satt å garva emellanåt! Å de va de ganska många som gjorde. 
 
Fem av fem toasters för att få gå på bio på arbetstid :)
 

Alltså, det här med att baka. Det gör mig så lugn. På något sätt så glömmer jag bort världen utanför och kan bara fokusera på degen, att blanda, att mäta, experimentera, följa recept, hitta nya smaker. Jag blir lugn av det. Hur stressigt det än är, hur mycket det än finns att göra, så när jag står där glömms allt det bort. Och allt som finns i mina tankar är att få baka. 
 
Den här gången blev det lussebullar.