Mitt ställe på jorden där jag kan andas ut och glömma allt som finns i civilisationen. Med sjön alldeles vid altan, utedass och inga bekvämligheter kan jag bara gömma mig och inte finnas till för ett ögonblick. Och med kusiner och fastrar alldeles bredvid så lever jag livet:)
 
Här uppe har jag spenderat flera av mina dagar i påsk. Underbara stugan! Här har jag haft mycket roligt i min barndom. Sprungit naken på bryggan, bastat i en nästintill fallfärdig bastu, lekt land och rike runt på grusvägen och byggt trödkojor. Har hittat på massa bus med en av mina barndomsvänner. Bland annat sålt blåbärspaj och egengjorda korlekar till grannarna (som jag tror finns kvar än i dag). Haha:) Det här är mitt ställe på jorden! 

 
Jag lever i allra högsta grad. Om ni börjar undra:) Dagarna här hemma i norrland rullar på. Och påsken har bara farit förbi. Åkte upp förra måndagen med ett rejält försenat tåg. Hem tod jag mig, men några timmar senare än planerat och ett extra tågbyte som jag inte hade räknat med. Men jag fick iallafall hela tågresan tillbaka av sj i resecheckar. Så det får man väl vara glad för. Haha:) Och påsken har vart bra trots detta. Syster och systerdotter, stamcellerna, kusiner och fastrar. Påskäggsletning och bäbismys har även hunnits med under påskhelgen:)
 
Annars så är jag hemma här för att jobba med uppsatsen. Alla intervjuer här är klar och hela dagen idag har gått till att transribera. Haha! Det måste vara det tråkigaste och mest tidskrävande som finns. Har några intervjuer kvar i Gbg att göra. Men nu börjar det roliga. Att hitta mönster och kategorisera upp intervjuerna:) Och så mycket det går att hitta även fast jag inte är helt klar med intervjuerna än:) 
 

Som baknings-älskare så kan man ju gå igång för mindre. Gjorde en deg här och lät den gå länge i marskinen så den blir så där härligt seg och så att brödet blir härligt saftigt när det är klart. 
 
 
När degen fått gått ett tag i marskinen så får den en helt annan struktur och jag älskar den här synen när degen ser så där härligt seg ut. Det är ett bra tecken på att brödet kommer bli bra:)