I helgen var det så dags. Allt detta hemlighetsmakeri som vi har haft för oss och allt ledde fram till en fantastisk dag med möhippa och svensexa. Hihi. Den blivande bruden kidnappades i sitt eget hem, helt ovetandes, på förmiddagen och sen va det en dag fylld med uppdrag och dagens höjdpunkt, Segway. Så sjukt roligt! Funderar om man ska skaffa en segway istället för en mc. Hihi. Men tänk att komma åkandes på en segway till jobbet eller till ICA. Haha:) 
 
Nä då. Men iallafall så vart dagen väldigt lyckad. Både för den blivande bruden och den blivande brudgummen. Kvällen sen avslutades med att vi åt middag tillsammans med killarna och dans ute på stan. 
 
Nu väntar vi bara på bröllopet:) 

10 veckort slit med intervjuer, transkibering, analys, läsning av litteratur så gick jag äntligen upp med min uppsats i onsdags. Fick bra kritik och lite smågrejer att ändra på till nästa inlämning. Det man har pluggat för och hela tiden haft i bakhuvet under hela utbildningen är nu över. Nu är det bara upploppet kvar nästa termin:)
 
Idag ska vi träffas och fira detta med några från klassen. Lite champange, lite vin, lite gomat, lite trevligt sällskap. Och att det verkar bli en fin dag gör det ju inte sämre direkt:)