Sedan nyår så tycker jag att det har vart svårt och tufft att komma igång med träningen. Nytt jobb som tagit väldigt mycket energi och när jag kommit hem har orken inte riktigt funnits. När jag väl har tagit mig iväg har det vart hur skönt som hellst och välbehövligt. Och med det jobb jag har så behövs det att stärka upp både kroppen och själen. 
 
Söndagarna har jag ändå vart bra på att gå ner till gymmet. Har ju gymmet precis intill husknuten än så länge. Så jag har ju egentligen inga ursäkter att komma med. Men idag, här på förmiddagen, tog jag mig iväg till gymmet. 5 km på löpbandet och lite styrka efter det. Vill gärna komma igång mer med löpning, speciellt inför sommaren och när jag flyttar. Kommer ju att ha så bra spår inte alls långt därifrån. Idag lyckades jag komma ner i 35 minuter på 5 km. Känner mig riktigt nöjd!
 
På vägen därifrån möts jag av denna lappen på dörren i omklädningsrummet! #sjuktbrajobbatidag! Blev ännu nöjdare med vad jag åstakommit i gymmet idag:)

Om inte ens tre veckor går flyttlasset från studentlivet in i en första hands lägenhet. Längtar som en tok just nu. Har börjat lite smått den här helgen med att rensa och packa. Jag är en person som gillar små detaljer (även kallar krimskrams av vissa). Det är något som ger igen nu när jag flyttar. Det är så mycket prytlar... ÖVERALLT!!! Att jag sen har svårt att slänga eller ge mig iväg med grejer kommer också igen nu. Men jag måste slänga och ge iväg grejer nu. Sånt som inte används och bara ligger på hög och samlar damm. Det har blivit nån kasse som ska slängas och fler lär det nog bli😁 


Första kartongerna redo för flytt. 
Påsken firades hemma i Sundsvall med underbara familjen. Hann även med en utekväll med fin vänn. Spenderade största delen av helgen uppe i stugan utomhus. Värmen börjar nå norra breddgrader och med hjälp av värmare på altan så kunde vi sitta ute och äta både frukost, lunch och middag ute. Underbart! Resten av dagarna handlade om bus med systerdotter, äggmålning, äggletning, godisätning och grillning. 

Trots att det inte blir så många dagar så är det himla skönt att komma hem och få andas och kramas med älskade familjen.