Den mentala inställningen räckte inte riktigt till den här veckan. I måndags blev jag hemskickad av mina kollegor med feber och öronsprång. Så med några dagars återhämtning är jag redo för jobb i morgon igen. Det här med att vara sjuk och förskyld är inte riktigt min grej, även om det är skönt att få ligga i soffan, dricka te och äta piggelin till en början. Men jag blir så fruktansvärt uttråkad och rastlös av det. Haha! Så nu ska det faktiskt bli skönt att få komma tillbaka till jobbet imorgon. 
 
Nu i förskyldningstider och magsjuketider så tog jag och gjorde mig en energidrink här full med nyttigheter. Hör många runt mig som har börjat med sånna hära grönsaks- och fruktdrinkar/smoothies. Tog och testade att göra en idag med broccoli, apelsin och ingefära. Vart himla gott! Hade nog lite för mycket ingefära bara, det blev en stark eftersmak av den. God, men stark. 
 
Mixade apelsin, broccoli och ingefära.
Jag använda frusen broccoli så det blev en krämigare konsistens. Men det är en smaksak vad en föredrar. 

Min syster som alltid finns där. Min syster som jag bråkade vareviga dag med fram till den dagen hon flyttade hemifrån. Min syster som är min bästa vän. Min syster som jag älskar till månen och tillbaka så många gånger att jag inte kan räkna!! Grattis älskade syster på din dag idag!!

Nu när hela min tillvaro har gott i ultrarapid, jobb har avlöst med fullspäckade helger, så tog jag och gav mig själv lite egentid här i veckan. På torsdagar har jag min tidiga dag på jobbet så efter så for jag in till stan för att fixa till mina naglar. Då gäller det att bara sitta still, slappna av och en kan inte göra så mycket annat. Blev även väldans nöjd med resultatet!
 
Ska verkligen försöka bli bättre på det här med att få egentid. Tycker det är så lätt att bara dra på och inte riktigt stanna upp nångång. Att bara få gå ut en promenad (nu när det blir vår och varmare väder), träna eller vad som hellst där bara jag står i mitt eget fokus.