Junimånad har kommit och snart gått. Det har gått fort och lite utöver jobb, sova, äta har faktiskt hänt. Tro det eller ej. Så här kommer en liten update av en del vad som fångats av iphonen:)
 
Månaden inleddes med sjukstuga. Feber och ont i kropp.
Men härifrån kunde det bara bli bättre!
 
Och bätte blev de!
En AW med finfina vännerna innan midsommar när värmen drog igång.
 
Och värmen fortsatte!
Med den nya läggan följde även en innergård med. Där har många helger och eftermiddagar spenderats!
 
En efterlängtad tripp med kollegorna till Lysekil och Strandflickorna. God mat, trevligt sällskap och en hel dags planering av verksamheten.
 
 
 
Sen kom midsommar och allt som det innebar. 
Värmen den tog jag med mig från Göteborg och hem till Sundsvall. Helgen spenderades tillsammans med familjen och släkten i stugan. 
 
Den svenska sommaren medför ävan tjocksockar och tjocktröjor!
 
Nu kan de restrerande dagarna av juni få fortsätta i samma anda. Värme, sol och trevligt sällskap. Och snart e de dags för semester och mys med familjen igen:)

Midsommar den kom och den gick. Som tradition firades den i år med släkten hemma i Sundsvall. Från champange-brunch till grill och en å annan snappsvisa. Å däremellan frågeslinga, picknick-lunch, dans runt midsommarstången å brännboll. En helt vanlig midsommarafton. 

Redan i torsdags for jag upp med tåget. Men innan jag for upp så fick jag äntligen bort de födelsemärke jag haft på halsen. Snabbt å smidigt så gjorde en läkare det på Lundby sjukhus. Kändes inget under tiden, men sen när bedövningen släppte... Jag trodde allvarligt att jag skulle svimma av smärta. Men jag överlevde det också! 
 


En del av den brunchen som fick starta midsommarafton (fasters hund var även snabb nog och snodde go-brunch av mig, haha!) 


Dagen började med klänning och slutade med jeans, fleecejacka och tjocksockar. Haha! 

Den här veckan har gått i sjukhetens tecken. Redan i tisdags fick jag gå hem innan lunch med feber och ont i kroppen. Det har varit så jag riktigt kännt hur kroppens alla delar jobbar för att bli av med febern. Så har vart hemma hela veckan faktiskt. Så nu längtar jag tillbaka till jobb och fina barnen. 
 
Men efter en sjuk-vecka hemma så tog jag mig in till nordstan idag. Sommarvärmen har börjat hittat hit och nya sommarskor stod på listan. 
 
Dessa skönheter fick följa med mig hem, så nu hoppas jag att sommarvärmen vill hålla i sig och stanna resten av sommaren:)