För två veckor sen fick jag via boplats en visning på en lägenhet. Så när stamcellerna var hit for vi i väg och kollade in den, en etta på drygt 40 kvm. Så himla fin. En lägenhet som fullkomligt skiker Ida. Ett äldre hus, högt i tak och stora fönser. I går ringde hyresvärden tillbaka och JAG FICK LÄGENHETEN!!!!
 
(Synd att jag satt på bussen bara, för annars hade jag hoppat och skrikit av glädje.)
 
Har letat och sökt lägenhet som en galning de senaste månaderna. Tror jag sökt närmare 200-250 lägenheter utan att ha fått något tillbaka. Men första visningserbjudandet och jag fick den. Det känns som en enorm lättnad nu. Eftersom att jag snart ändå inte får bo kvar i den här lägenheten jag har nu. (Studentlägenhet)
 
Nu bärjar även hjärnan tänka inredningstankar här. Kommer få större nu och ett riktigt kök. Försöker hitta lite inspiration för hur jag vill ha det. Behöver även en idé så jag kan skilja av sängen i stora rummet. Tankarna snurrar kan jag säga. Hihi. Hade gärna kunnat flytta redan nu på en gång!
 
 
 
 
 

Ida Palm- Förskollärare!
 
 
 
 
3 1/2 års slit har äntligen gett resultat. I helgen var det dags för examenshögtiden och diplomutdelningen. 
150 förskollärare, lärare och specialpedagoger/lärare intog Göteborgs Universitet i fredags för vårt efterlängtade diplom. 

Mars, har längtar efter den här månaden. Årets första vårmånad och vi närmar oss våren och sommaren. Februari månad har gått i sjukhetens tecken. Det är den här månaden som kroppen har kommit ikapp nytt jobb. Många nya baciller som ska igenom kroppen. Var ju hemma några dagar förra veckan. Och den här veckan har jag vart hemma nästan alla dagar. Hann jobba i måndags innan jag va däckad igen. Haha! Den här gången fick även bihållorna stryka med. Lika bra att få allt på en gång! Men nu är livet åter (peppar, peppar) och i morgon bär det av mot jobb igen. Som jag längtar tillbaka dit nu!
 
Jag har druckit sjuka mängder med te den här veckan, så mina njurar måste vara helt utrensad nu. Haha! Trots denna sjukstuga som vart så får en hitta stunder på dagarna som kan pigga upp lite. Tulpanerna nu är så himla fina. Många fina färger.