Nya borden från igår (som jag förövrigt har fått blåmärken av på höften efter att ha burit på hela paketet) har fått sig en liten ny skepnad idag. Har en tanke om att kunna spraymåla den senare men idag fick hyllan under sig en omgång med decorplast. 
 
 
Väldans nöjd blev jag! Å så enkelt att kunna förändra och förnya så det passar en själv.

Vad e de för en dag? E de en vanlig dag? Nej det e ingen vanlig dag, för det är ju mammas morsdag hurra hurra HURRA!!!!!!!!
 
Idag är det den dagen då vi får uppmärksamma och fira våra fantastiska mammor runt om i världen. Min mamma hon tillhör världseliten! Utan min mamma hade jag inte vart den jag är idag. Hon har alltid ställt upp och funnits där för mig och min syster. I alla stunder. Min mamma har sjutsat mig överallt och stått i regnet till tonerna av paradorkestern, kommit till varenda dansuppvisning och varje spelning med orkestrarna. Min mamma är en mamma som har dom bästa kramarna och det bästa knäet att kunna sitta i <3
 
Älskar dig till månen och tillbaka så många gånger att jag inte kan räkna<3

Idag har jag vart en sväng till IKEA för inhandling av lite smågrejer. Fler större grejer kommer att flytta hem hit lite senare. Men idag blev det sånt som kunde tas med på buss och spårvagn. Men oj vilken cirkus det måste sett ut som! Även om det inte va många grejer som skulle med så köptes det även ett nytt soffbord. Vilket va lite tyngre än vad jag hade tänkt innan. Det va sista bordet de hade inne på lagret också så det va ju bara tvunget att följa med hem. Haha! 
 
Som alltid annars så har jag en tanke om att få med mig något så får jag oftast det. Hur vet jag inte. Men tillslut så va bordet och paketet det låg i hemma. 
 
 
 
 
Jag är så nöjd med bordet! Har en tanke om att kunna sprejmåla benen och ramen i kopparfärg. Men det får bli en projekt lite senare.