Första ljuset är tänt här hemma. Tillsammans med en miljard andra ljus. Haha! Jag älskar tända ljus. Kan aldrig ha för många ljuslyktor/ljusstakar. Det ger en sån mysfaktor och det lyser upp i mörkret utan att en behöver ha lampor tända.
 
Energin min börjar smyga sig tillbaka och idag kunde jag ta mig på ett träningspass. Första riktiga passet sedan jag blev sjukskriven. Känner mig starkare och är så glad att jag kunde ta mig iväg. Får börja i lugn takt (vilket inte riktigt är min grej, men jag måste) och det blev ett 30 minuters pass och avslutade med triggerstretch. 
 
 

Äntligen är första advent här och jag ser fler och fler som sätter upp ljusstakar och stjärnor i sina fönster.
 
Igår fick jag den briljanta idéen att åka in till Nordstan för lite julshopping. Grejen var ju bara att halva Göteborg hade samma tanke som mig. Den ena kön längre än den andre och för varje butik så var det fler människor än i de andra. Den briljanta idéen var inte så briljant ändå. Haha! Trots det så blev det iaf en julklapp till och ljusslinga till granen min innan jag tog spårvagnen tillbaka igen. 
 
Så nu har granen åkt upp och jag vart så nöjd med den. Hade ju egentligen tänkt mig att vänta till veckan, men julfingrarna kunde inte hålla sig längre:) Och eftersom att jag åker uppöver för julen tidigare i år så vill en ju hinna julgransmysa lite längre iaf. 
 
 
 
Jag önskar er alla en underbar första advent!

Förra veckan gjorde jag en papparkaksdeg som jag tänkte kavla ut dagen efter. Men när jag tänte göra det hittade jag inte formarna. Konstigt det där när en flyttar, en organiserar och strukturerar upp grejerna i kartonger så det ska gå lätt att hitta och plocka upp när en kommit in i nya lyan. Men trots det så är det ändå saker som helt plötsligt bara är borta. Letade efter formarna både i lägenheten och i kartongerna uppe på vinden. Men ingenstans fanns dom. Haha!
 
Men hittade formar på coop igår. (som jag förövrigt glömde lägga ner i påsen, så jag fick gå tillbaka å hämta dom) Så idag har det tillslut blivit pepparkakor.
 
Och resultatet efter två timmar: