I våras fick en vän mig att anmäla mig till midnattsloppet här i Göteborg tillsammans med henne. Har aldrig varit den som gillar att springa förrän nu egentligen. Har så dåligt tålamod när det kommer till kondition. Jag vill helst kunna springa en mil på en gång utan att behöva träna upp mig. Förstår ju själv att det inte fungerar så. Men nu fick jag iaf en sporre att träna upp mig till.

Å så roligt det va att springa i lördags. Och jag tog mig i mål! Galet mycket folk och sån stämning längst hela banan. Så sjukt roligt!! Vet inte riktigt vad som hänt med mig men helt plötsligt är det ju himla roligt att springa.


I morgon börjar verkligheten och allvaret igen. Fyra veckors lov, ledighet, semester är över. Har haft fyra underbara veckor. Dock har dom veckorna gått på tok för fort. När semestern började tänkte jag "Fyra hela veckor framför mig av ingenting planerat mer än att bara njuta och vara". Men så sitter jag ändå här just nu och funderar över hur i hela denna värld tiden kunde gå så fort?!?!?!?