Japp, den här veckan kommer vara en vecka från helvetet. Det är sista veckan på praktiken och på fredag har vi examination. 
 
På torsdag ska vi in med en ganska så stor tenta. 1500-2500 ord. Och det är mycket man vill ha med som man har observerat och jämföra förskolan med förskoleklassen. Bara en tenta brukar ta mycket energi. Men tro inte att det slutar där. Nej nej. Till på fredag ska vi ha förberett en powerpoint presentation var där vi forstätter jämföra förskolan och förskoleklassen. 
   Hade vi haft ledigt hela veckan så skulel det ju inte vara några problem så. Men nu har vi praktik hela dagarna. Hur skolan tänkte att vi skulle hinna sitta det vette sjutton alltså. Det är tur att jag har en så förstående handledare på förskolan som låter mig sitta och skriva här. Haha. Annars hade jag fått suttit fram till midnatt varje kväll!
 
Lite så här känns det. Men va fasen! Det är bara att skriva å se gla ut. Det är ju inte så att jag kan lägga mig ner på golvet och skrika och hoppas på att lärarna på skolan förskonar mig från att behöva skriva och ger mig VG iallafall:)