Ikväll har jag slagit till med jordgubbsmys. Söta, goda små jordgubbar.

Här hos mig skrivs det för fulla muggar nu. Tangenterna glöder här. Herregu! Det är så härligt när man får till den där perfekta meningen och den perfekta referensen. In your face tentajävul! Du trodde att du skulle kunna knäcka mig, men nä! Inte mig inte.


Har suttit nu och skrivit hela förmiddan och börjar inse att jag kanske är lite hungrig. Haha. När man får upp ett flyt i skrivandet så tänker man inte på något annat förän flytet börjar gå ner. Så för att samanfatta: Jag är hungrig så jag ska göra nåt å äta.Hej igen du kära älskade tenta. De va några veckor sen vi sågs nu. Jag kan inte påstå att jag har saknad dig särsklit mycket. Jag menar att det har vart skänt med ett litet break. Men nu är du här igen. Och jag måste jobba mig igenom.


Haha!

Tyvärr så har inte tentan blivit skriven medans jag jobbat. Jag kan tycka att det inte är allt för mycket begärt eller? Men tydligen så är de väl de. Och jag får skriva en till igen. Men. . . ! Nu är det den sista innan sommaren. WOHO!!!!!!!!!!! Som jag längtar nu tills den är klar och jag bara kan skicka in den.