Första dagen i NY tog vi oss på en shoping-runda vid time square. Dagen började med att vi köade för ruch tickets till musikalen Matilda till kvällen. Tyvärr va de slutsålt och det blev istället Finding Neverland. En underbar musikal, välgjord med fantastiska artister och underbar musik. Jag grät på slutet!
 
 
 
Efter köandet tog vi oss upp mot Time Square och påbörjade våran shopingrunda. Bara Forever 21 tog någon timma. Haha!! Direkt efter det va vi redo för lunch och hittade ett litet taco-ställe. Så efter lite taco och ett glas vin kunde vi fortsätta vår shopingrunda. Skor, smink, mer kläder. . . 
 
 
Starbucks försök till att skriva Ida= Eata. Haha!!! Vi fick oss ett gott skratt allihop. Sista bokstaven blev ju rätt iaf. 
 
 
Dagen och kvällen avslutades med musikalen och middag på en asiatisk restaurang. Dock gjorde jag misstaget att ta på mig ett par av de nya skorna den här kvällen och fick stora skavsår som jag fick dras med resten av resan. Men, men ska man vara fin får man lida pin. 

Vilken underbar stad New York!!! Hade ingen som hellst lust med att åka hem i söndags och va tillbaka på jobbet på tisdagen. Hade gärna sett strejken påverka vårt flyg. Men tyvärr hade vi inte sån tur. Men dagarna vi ändå hade där var underbara. Så fantastiskt roligt att få åka iväg med vännerna också. Vi har pratat så många gånger om att vi ska åka ivägoch aldrig kommit iväg, mer än någon helg i stockholm. 
 
Under dessa fem dagar har vi hunnit med en hel en massa och verkligen lyckats trycka in mycket av det vi ville se. Frihetsgudinnan, Empire state buildning, musikal, Greenwich och Carrie Bradshaws dörr och fasaden från Friends, Time square och shoping på det. På bara fem dagar har vi hunnit med massor. Och vi har gått och gått och gått lite till. Jag har fortfarande ont i mina fötter efter resan. Haha!
 
Laddad till tårna på arlanda!
 
 

I vintras när det va kallt och snö på backen bokades New York med vännerna. Just då kändes det sååååå långt kvar. Men.....


Nu är den dagen här!!! Eller ja, i morgon. Men åker till Stockholm ikväll och i morgon förmiddag lyfter vi. 


Väskan är packad och passet är med. Jag är taggat och den här jobbdagen kommer gå lååååångsamt.