Tittar bara in hit för att önska er alla en trevlig halloween-helg. Har sett massa bilder på ytterst fina halloween-utklädnader hemma i svallet:) Själv sitter jag här med hosta i halsen, en skål med godis och ett glas vin inväntandes på dobidoo. Fredags-lyx. 
 
Jag önskar er alla en trevlig halloween-helg och en massa godis för alla barn som går runt bland husen och att ni har laddat upp med några bus.

Som jag säkert nämt innan så läser jag bland annat musik den här terminen. Så SJUKT ROLIGT!!!!!!! Känner hur mycket som faktiskt fortfarande sitter kvar i fingrarna och i huvudet sedan gymnasiet och när jag spelade som mest. Och hur fantastiskt roligt det är. Och jag är så glad att jag kommer kunna ha med musik så mycket i förskolan också. 
 
Gitarren min behövdes strängas om så det är gjort idag och till gitarren och ukken som jag införskaffade för några veckor sedan har jag även blivit med en kazoo. Perfekt melodiinstrument när man spelar gitarr eller ukke och vill bara ha melodin till. 
 
 
Alltså, den här terminen. . .  den kommer vara den bästa terminen på hela utbildningen! Det säger ju sig själv. Jag är så lycklig!!!!! :) 

Min familj i mitt hjärta och i mina tankar hela tiden och jämt!!!