Så här kommer det att se ut hos mig de närmaste 10 veckorna fram till sommarlovet. Nu är det nämligen c-uppsats som gäller. Började förra veckan och har kommit igång med lite bakgrund och skrivit lite tidigare forskning. Har även kunnat boka in några intervjuer som ska göras. Så det går frammåt. Nu är det fullrulle som gäller fram till sommaren:)

I love shoes!!!! 
 
 
Någe annat kan man inte säga om mig. 
 
 
 
Nya in till samlingen igår blev ett par låga vita converse. I love them! Jag kommer att sova med dom!!!! Lycka går helt klart att köpa. Det är det inget tvivel om. 
Tog mig en promenad för att inviga dom på förmiddan. Och å som dom sitter som ett smäck! Ända problemet var att jag fick galet stora skavsår på hälarna. Men vad gör man inte för sånna här skönheter? Härda tills det blir bättre. Haha.
 
 

Vilket väder det har vart den här helgen alltså! Strålande sol både igår och idag. Och idag har även värmen vart här. Så underbart. Känner nästan för att göra ett vårskri:) Jag hoppas verkligen (och håller mina tummar) för att det ska hålla i sig länge nu.
 
Nytt in i lägenheten i går blev en servetthållare. Har tittar på den här några gånger inne på Damoda i Nordstan och nu så fick den följa med mig hem. Sånna hära grejer skriker verkligen Ida alltså. Jag älskar inredningsdetaljer som går i den romantiska stilen. Och självklart fick då även lite tulepaner följa med hem till köksbordet:) Lila tulepaner den här gången. 
 
Fantaskiskt fina tulpaner det är nu. Fina, vårigt, påskiga färger:)