1. Nationaldagsfirande med fina vänner. Grill och rosé:)
2. Powerwalk i Götet. Gick upp på beget precis vid lä och hade världens utsikt över vattnet.
3. Många soliga dagar vid kajen vart de precis utanför min lä.
4. Vi skålade i Rosé-champange jag och mina vänner sista helgen vi hade tillsammans innan jag for iväg hit hem till svallet.
 
 
 
1. Just Dance med fina flickorna från klassen. Vi shakade loss när skolan slutat
2. Sex väskor tog det för att få hem alla grejer. 3 resväskor och 3 ryggsäckar. Tur att stamcellerna va ner och hjälpte till att få hem allt:)
2. FIna flickorna från klassen. Några av dem.
3. Paddan-sightseeing runt älven i Göteborg
 
1. Ansökte i början av månaden och tillstånd för att få börja övningsköra MC.
2. Precis innan midsommar fick jag mitt tillstånd. Har inte hunnit börja köra än men nu till veckan är planen att jag ska börja:)
3. Skrev in mig på körskola gjorde jag också när jag kommit hem. Så nu är det fullt upp med att läsa in teori.
4. Sommarläsningen för i år. MC-teori:)
 

Har nu efter skolan slutat haft ledigt innan mitt schema drar igång. Har jobbat lite granna både förra veckan och veckan innan med både inskolning och fått gått själv. Men i morgon nu så drar mitt schema igång då och sex veckor framöver. Ska bli riktigt roligt att få komma igång nu. Har inte jobbat på hela veckan så hoppas nu att det går bra i morgon. Har bara hunnit jobba helt själv en dag så det kommer nog bli lite nervöst i morgon. Men det går nog bra de.
 
Jag har ialla fall haft det super skönt de här veckorna som jag har vart hemma nu. Varit uppe i stugan, firat midsommar och träffat lite vänner igen efter hela våren. Och självklart fått vara med världens bästa gosa hela den här veckan.

. . .någorlunda iallafall. Är tokförskyld här och inte alls pigg. Jag som tycker att jag gjort klart det här innan sommaren. Men tydligen inte. Tur iallafall att det kom nu den här veckan för nästa vecka börjar jag mitt riktiga schema på jobbet. Hade ju egentligen tänkt att jag skulle börja kunna övningsköra den här veckan då men tji fick jag där.
Men det som gjorde min dag var iallafall att jag fick vg på den kurs vi läste nu här innan sommaren. Det kändes riktigt skönt med tanke på att det va sista kursen och motivationen att läsa och skriva inte va hög. Men ha, det gick ändå!