I år har jag vart hemma i Sudsvall över julen. For upp förra söndagen med mina vänner. Så skönt att kunna bila upp. Vi var fem stycken som körde så det blev inte så lång strecka var. 
 
Dagarna hemma har vart superhärliga. Bara en massa mys med familjen i stugan och middag på juldagen med vännerna. Tyvärr så har jag inte vart hemma så länge utan for tillbaka till göteborg i går. Så det blev en snabb visit men inte mindre mysig för det. 
     Julen firades som vanligt uppe i stugan med tunn-bad den 23:e och paketöppning och julmat på julafton. I år fick vi även turen på vår sida och snön kom så vi fick oss en vit jul ändå. En jul uppe i stugan ger en sån där bullerby känsla. Snön som ligger på träden och blir en härlig allé längst med vägen. Isen som ligger på sjön, sparkåkning och brasan som sprakar inne i stugan. 
 
 
God Jul har jag trampat upp på isen:)
 
 
 

Hittade ett mysigt litet bageri i majorna idag. Liten butik och ser inte ut att va så mycket. Men hej å hå vad mycket gott som gömde sig där inne. Ekologiska surdegsbröd i alla möjliga varianter. 
 
Hade tänkt först att jag skulle köpa bröd till resan på söndag. Men på något sätt följde det med mer hem. Konstigt. Haha. Även lite surdegsgrund gav dom bort om en frågade. Så nu ligger surdegen och gottar till sig lite så kan jag baka på den sen:)
 
 
 
 

Nu går det undan här. Och mycket har hänt på kort tid. Idag har jag lämnat in första tentan av två (musiktentan). Så nu håller jag bara tummarna för att det gick iland. Så sjukt nervös jag är. Nu när det är så nära slutet vill jag inte kugga och behöva kompetera och hålla på. Har jag inte behövt det under de första tre och ett halvt åren så vill jag inte behöva det nu. Tror jag egentligen kanske stressar upp mig själv och förstorar allt men kännslan finns där fortfarande.
 
LÖFA40 (Interkulturella perspektiv):
Seminarium
Handledning av tenta
1:a inlämning av tenta (5 januari)
Oponering (13 januari)
2: inlämning av tenta
 
LÖFA50 (Konstarter, estetik och lärande):
Redovisning av grupparbete (onsdag till veckan)
Inlämning av tenta (19 december)
 
 Dessa tre underbaringar hadde jag här förra helgen<3 Och på söndag får jag träffa dom igen!!!