De träningskort jag hade innan sommaren gick ut precis innan skolan slutade. Så efter ett lååååååångt sommaruppehåll med noll träningssteg (haha) så har jag vart å förnyat idag. Och självklart så tog jag ett pass på löpbandet. För att inte ha tränat på hela sommaren tycker jag att det gick bra. Tillslut blev det 50 minuter och drygt 7 km. Jag gillar känslan när man kliver av bandet och det känns som att kroppen mer flyger fram. Haha. Desutom så är det ju fredag och de va inte så mycekt folk där och va helt själv i omklädningsrummet när jag va klar. Då passade jag på att spänna mig lite och titta på alla stora muskler som jag fick av att springa:)
 
 
 
 
 

 
 
Den här kursen har vi några engelska texter att läsa. Att läsa på engelska är inte alltid det enklaste. Att läsa engelska texter som är vetenskapligt skrivna är ännu svårare. Men men, efter en hel dag har jag tagit mig igen EN text. Haha. De var ändå ganska enkel engelska och lätt att förstå ändå när man vet innehållet men många ord fick jag slå upp.

Men jag jag känner mig väldigt nöjd nu måste jag säga. Jag har aldrig gillat engelska och var aldrig mitt ämne i skolan. Hela högstadiet hatade jag engelska. När jag gick i sjuan fick vi en text på engelska om den amerikanska regeringen på universitetsnivå som vi skulle skriva en sammanfattning på!?!?!?!?! Att jag nu har klarade av en text på engelska på universitetsnivå (när jag faktiskt går på universitet och inte på högstadium) gör att jag bara vill skratta den läraren vi hade rakt i ansiktet! HA, SCREW YOU!!!!¨

 
 

Nu har även jag lärt mig det här med fiskbensfläta. Tycker att det är väldigt snyggt, men har alltid trott att det är svårt och inväcklat att göra. Men det va det ju inte alls. Så med lite övning så kanske de kan se snyggt ut sen också:) 
Annars så blir det en lugn dag idag. Regnet faller här utanför och gårkvällen börjar ta ut sin rätt. Haha:) Hade en galet rolig kväll igår. Började med kalas för mina fina vänner och slutade med en svettig danskväll på stan.