Sista dagen på skolan va idag innan påsk. Nu ska det bli skönt med några dagars ledighet. Eller ja, jag ska jobba imorgon i och för sig. Men det ska bara bli roligt. Men sen så kommer ju stamcellerna ner på fredag. OHO! De kommer ner med bilen då jag har lite grejer hemifrån som aldrig fick plats i lilla rummet förut som jag ska ha nu. Ett bord bland annat och en rullbänk. Men som jag längtar nu. Ska bli riktigt skönt att de kommer ner hit. De enda som kommer saknas är underbara syster och underbara systerdotter.
Förra påsken firades hemma i svallet och uppe i stugan. I år kommer det vara mindre snö och mer vår!

Å herregud vilken kurs det här kommer att bli. Det är ingen som helst ordning på nånting. Och kursledaren är så stressad så hon tog och sjung Olé olé på introduktionen. Jag tror inte det är någon i klassen som riktigt har fått kläm på vad som kursen ska ge. Haha. Men men, om fem veckor är kursen över iallafall. VI har gått halva utbildningen och möts nu av en totalt förvirrad lärare som inte har nån koll alls på skolans regler eller hur det brukar ha organiserats tidigare kurser för att göra det lite smidigare för både dom och oss. Det ska bli intressant att se hur det här kommer sluta. Det är ju så man nästan måste skratta åt alltihopa. Jag menar visst att vi är första klassen med den nya utbildningen och att alla kurser som vi läser är helt nya men dom har ju haft lärarprogram förut det är ju inte första gången som det finns ett lärarprogram. Det är lite lustigt att det är mycket bättre koll på andra institutioner medan pedagogen som ska vara inriktad mot pedagogik inte förstår den biten.

Nä nu blev det mycket klaga här. Det kommer alldeles säkert att bli en bra kurs när vi väl är igång. Men just nu känns det mest bara förvirrande.

I morgon börjar en ny kurs. Så nu på förmiddan här tod jag mig en promenad längst med vattnet och satte mig sen på en kaj lite längre bort. Så himla skönt de va. Solen värmde och alldeles vindstilla. Tittade på båtarna som for förbi och alla fåglar som dansade på isen som låg längst med kanten och guppade med i vågorna som blev av båtarna. Riktigt skönt att bara sitta där och bara njuta och känna lugnet. Härliga underbara vårväder. Det är sånna här dagar som jag älskar att bo i Göteborg. Och förövrigt så har jag hittat där jag ska bo när jag pluggat klart och inte får bo kvar här i studentlägneheten. I en av lägenheterna där vid kajen.:) Vilka fina hus och vilken utsikt. Där skulle det inte göra så ont att bo kan jag säga. Hihi.