Lördagsmiddag

Har börjat skriva veckomatsedel till mig själv. Mest för inspiration och för att det ska kännas roligt att hitta nya roliga recept att testa. Men även för planering och slippa uppfinna något när jag kommer hem trött efter jobbet. 
 
Tanken igår var att göra egen pasta med tomatsås. Tomatsåsen blev fantastisk god (receptet kommer från kokboken Buffè av Jennie Benjaminsson och Stina Patetsos). Med massa goa grejer, bl.a:
 
I såsen hamnade även lite rödvin för fylligare smak. Tanken va även att göra egen pasta. Fick en pastamaskin i julklapp och hann testa den när mamma va är nere och hälsa på. Så roligt att göra och blev fantastisk gott. 
 
 
Dock så belv det nå konstigt med degen den här gången. Försökte i en timme att veva igenom pastamaskinen men det blev bara smulor av alltihop. Nått knas måste jag ha gjort i receptet. Så det slutade med att jag fick ta vanlig pasta. Jaja, bättre lycka nästa gång. 
 
 
Denna goda anrättning avnjöts tillsammans med stjärnorna på slottet. Trots fadäsen med pastan så blev det gott ändå och fullt ätbart!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback